Informatie Droomsap

Droomsap is een heel mooi natuurlijk middel voor mensen die moeite hebben met inslapen of met doorslapen !!

Wat zit erin:

Droomsap bevat allemaal natuurlijk kruiden, behalve een hele lage dosering doxylamine. Een stofje dat eigenlijk gebruikt wordt tegen heftige allergische reacties, zodat je rustig blijft. En die combinatie zorgt ervoor dat je goed kunt inslapen, maar ook dat je kunt doorslapen. Nu zul je misschien merken dat je misschien op bepaalde tijden toch wakker wordt (omdat dat je ritme is geworden) maar je zult ook merken dat je je nog heerlijk duf voelt en weer lekker verder kunt slapen.

Wanneer innemen:

  • Voor mensen die moeite hebben met inslapen adviseer ik een theelepeltje Droomsap te nemen 1 uur voor het slapen gaan. Als je dan over een uur in bed ligt, merk je dat het werkt en dat je heerlijk loom wordt.
  • Voor mensen die moeite hebben met doorslapen, kun je t gewoon nemen als je naar bed gaat. Het duurt ongeveer een uur voordat het werkt, maar jij kunt prima inslapen.

Na dat uur ‘inwerktijd’ werkt het een uur of 7! (Dus vanaf het moment  van inname 8 uur!) Dat betekent dat je de Droomsap nooit middenin de nacht moet nemen!! Anders heb je een hele slechte/duffe ochtend. En dat wil je niet

Hoe weet ik hoeveel ik moet nemen:

Gebruik je Droomsap voor het eerst? Dan is het even uitproberen hoeveel je precies nodig hebt. 9 van de 10 mensen gebruiken 1 theelepeltje (en ik adviseer je een echt theelepeltje te nemen, want Droomsap is een beetje dik ivm de honing die erin zit, dan kun je niet per ongeluk te veel nemen)

 Maar voel je je de volgende dag na 8 uur slapen nog duf? Dan moet je wat minder nemen.

  • Heb je het idee dat het niet zoveel helpt/kun je na wakker worden s nachts toch niet goed weer in slaap komen? Dan mag je de volgende dag iets meer nemen (een koffielepeltje) Dit gebeurt nog wel eens met mensen die slaapmedicatie gebruikt hebben en die daar -via de Droomsap- vanaf willen komen.

Is Droomsap verslavend?

Droomsap is NIET verslavend!! Wel is het zo dat Droomsap niet de OORZAAK weghaalt van waarom je niet slaapt. Droomsap zorgt er alleen voor dat je je lekker loom voelt, zodat je goed kunt slapen.

  • Sommige mensen hebben het nodig om weer “in het goeie ritme te komen” (wisselende diensten/Jetlag)
  • Sommige mensen hebben het nodig om eindelijk weer eens door te kunnen slapen (of in te kunnen slapen)
  • Sommige mensen gebruiken Droomsap om van hun slaapmedicatie af te komen en gaan via de Droomsap langzaam af proberen te bouwen.

 Bestellen:
Helaas heeft Dromenwinkel besloten om de verkoop via verkooppunten te stoppen. Ze willen graag dat iedereen online hun eigen bestelling doet.

Om jullie een beetje tegemoet te komen, zet ik hieronder een bestellink. Als je op die bestellink klikt en besteld, dan krijg je de eerste keer 15% korting bij je bestelling. (Mocht het niet lukken, stuur me dan even een appje 0651765113 of een mailtje info@connymulder.nl dan krijg je een nieuwe link toegestuurd.

Bestel-link Dromenwinkel

Slaap lekker…..