Lyme Vragenlijst

De ziekte van Lyme komt steeds vaker voor in Nederland.

Tot voor kort dachten we dat alleen de teek deze ziekte kon veroorzaken. Inmiddels weten we dat ook ander insecten zoals o.a. muggen ervoor kunnen zorgen.

In mijn praktijk, waarbij ik ernaar streef om mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier beter te laten worden, zie ik dan ook steeds vaker mensen die lijden aan deze ziekte. Vaak hebben ze al een heel traject doorlopen zonder succes.

De meeste mensen weten niet eens dat het de ziekte van Lyme zou kunnen zijn. De klachten zijn dan ook vaak chronische vermoeidheid, fibromyalgie, en klachten die komen en gaan die vaak geen echte oorzaak hebben. Aan de ziekte van Lyme wordt vaak niet gedacht of als er wel aan gedacht wordt is het beestje vaak niet in het bloedbeeld te vinden en wordt er negatief getest op Lyme terwijl je het wel degelijk kunt hebben.

Richard Horrowitz (dé Lymedokter in Amerika) heeft een Lyme-vragenlijst ontwikkeld. Als je deze invult zou je erachter kunnen komen dat het misschien toch de ziekte van Lyme zou kunnen zijn, waar al je onverklaarbare klachten vandaan komen.

Lyme vragenlijst

DOWNLOAD

Stuur de download link naar:

Ik bevestig dat ik het privacy beleid heb gelezen en ermee akkoord ga.