Informatie Herstelkuur

Uitleg: Als het herstel uitblijft (na een ziekte of Burn Out) kan het zijn dat het aan onze cellen ligt.
En dan met name aan de doorlaatbaarheid van de cel-wand.

Als de Celmembraan té zeer verhard is, is de doorlaatbaarheid van die celwand slecht. Dat wil zeggen: Er kunnen geen voedingsstoffen door de celwand naar binnen, maar er kunnen ook geen gifstoffen (die in de cel gevormd worden) naar buiten. Met als gevolg dat de cellen verzuren en jij krijgt (laaggradige) ontstekingen.

Zolang die ontstekingen laaggradig zijn, heb je er geen weet van. Het enige dat je merkt is dat je je moe voelt en niet helemaal lekker. En er is geen enkel onderzoek in de Reguliere gezondheidszorg die hierachter komt. (Alle bloedonderzoeken zijn altijd goed. Vitaminegehaltes ook. Maar let op! Dit zijn de gehaltes in je bloed! Niet in de cel, waar je ze nodig hebt!) En het is heel frustrerend om je slecht te voelen en ze zeggen maar steeds dat alles goed is. Want dan is er dus ook niks wat ze kunnen doen om je beter te laten voelen.

Nu is er gelukkig toch een test waarmee je erachter kunt komen of die verhouding tussen Omega 6 – 0mega 3 wel goed is (Vertzurentest) Heb je nl te veel Omega 6, dan zijn de celwanden verhard (maar dat geldt dan ook voor andere vetachtige weefsels, zoals je hersenen, je aderen, etc.)                                                             De ideale verhouding Omega 6: Omega 3 is 3:1 (of lager) 

We krijgen vaak veel te veel Omega binnen, omdat die veel in de voeding zit (of wordt toegevoegd) Vandaar dat je dus vaak ziet dat onze Omega 6 veel te hoog scoort in de verhouding. Even voor de duidelijkheid: Omega 6 wekt ontstekingen op, Omega 3 zijn de soldaatjes, die ze weer opruimen en onder controle houden! Dus wat moet je dan doen om die cellen weer soepel en doorlaatbaar te krijgen? Heel simpel: Meer Omega 3 toevoegen!! Zodat die verhouding weer in balans komt! Maar: Het is heel belangrijk dan echt een goeie Omega 3 te gebruiken en niet één van een goedkopere soort. (Het is een technisch verhaal, maar dit heeft te maken met de hoogte van de EPA en DHA-waardes en hoe zuiver de Omega 3 is. Goeie Omega 3 zul je ook nooit “opboeren”)

Wat houdt zo’n herstelkuur in:

  • We willen graag je Omega 3 – Omega 6 balans herstellen en daarmee zorgen dat je celmembranen weer doorlaatbaar worden, en je hersenen en aderen weer soepel (zodat er geen kalk aan de wanden kan hechten)

En wat misschien wel het ALLER belangrijkste is voor jou: Je wilt je weer fit en energiek voelen 😊

  • Hiervoor gaan we eerst een droog-bloedonderzoek doen:

Dat wil zeggen: Ik doe een vingerprikje en vang 2 druppels bloed op, op een kaartje. Dat kaartje sturen we op naar een laboratorium indroog-bloedonderzoek Noorwegen en na 10-20 dagen krijg je de uitslag.

Hier zie je een uitslag van iemand die niet in balans is. Omega 3 kuurOmega 3 kuur verhouding is hier 15,8:1 i.p.v. 3:1 dus veel te veel ontstekingsmakers t.o.v. soldaatjes

• Als blijkt dat er een onbalans is, gaan we starten met de herstelkuur.
Je verplicht je dan dat je een half jaar lang deze Omega 3 kuur gaat volgen. Het is een soort abonnement voor dat half jaar!
Minder dan een half jaar heeft namelijk geen zin, omdat je cellen sowieso al 120 dagen nodig hebben om zich allemaal een keer te vernieuwen.

GoedBeterBest
Omega 3 olieOmega 3 olie
+ Vitamine D3/K2
Omega 3 olie
+ Vitamine D3/K2
+ Multi (Vit + Min)
Voor het goed doorlaatbaar maken van de celmembranenIdem + goed voor je gemoedstoestand, je hart, aderen en spierenIdem. Dit is bedoeld voor mensen die zich slecht/vermoeid voelen. Hier gaan we de lever extra helpen met het verwerken/ondersteunen.
Prijs 1e maand
2 flessen + 2 bloedtesten
€ 116,00
Daarna 5 maanden dezelfde prijs € 37,00
Bij deze optie betaal je elke maand € 4,90 verzendkosten)
Prijs 1e maand
2 flessen + 2 testen + vit D3/K2 € 129,00
Daarna 5 maanden dezelfde prijs € 60,00
(Bij deze optie betaal je geen verzendkosten
Prijs 1e maand
2 flessen + 2 testen+
Vit D3/K2 + Multi € 163,00
Daarna 5 maanden dezelfde prijs € 94,00
(Bij deze optie betaal je geen verzendkosten)

De 5e maand wordt er met de zending ook de 2e test toegestuurd (die je in je 1e maand al betaald hebt) Dit is het moment waarop we weer een afspraak hebben. Dan gaan we bespreken hoe t gaat, gaan we de test doen en opsturen en bekijken we of je wilt stoppen of wilt doorgaan. Vanaf nu kun je per maand opzeggen.